samson came to my bed

''hon satt i fåtöljen i mörkret. det kändes djupare och större än vanligt. ändå kan hon inte släppa blicken ifrån det stora mörka rummet, hon känner sig för tom för att orka ta sig till sängen. allt som hon en gång byggt upp var raserat och borta. inget fanns kvar förutom ett stort, tomt hål. ett smärtsamt, stort, tomt hål. hon fortsätter stirra tills hon känner något blött på kinden. tårarna bara strömmar. hon undrar tyst när man har gråtit klart, när det inte finns några tårar kvar.''

jag känner mig så dum. ärligt talat, varför åkte jag pulka i fredags? finns det ett enda vettigt svar på det? jag är för klumpig. nu har jag istället ett svullet, varmt och rött knä som ska upp till sjukhuset snarast möjligt. blir näst intill gråtfärdig.
å andra sidan kan man skratta åt att min brors vänner tog sönder toalettdörren igår. det var faktiskt kul.
ska börja göra mig iordning snart inför släktkalas. hörs


is it you i miss or just the feeling of beeing loved?

i lend you a hand

kallt, kallt och kallt. det är på tok för kallt ute för att jag ska känna mig bekväm. mina tår tappade känseln idag när jag började rida. är så trött på det och vill bara ha sommar. lite shorts, oversize linne, bikini, gladiator skor..mm.
dags att sluta drömma och återgå till verkligheten. otroligt skönt att det är fredag och jag behöver inte ta tag i något plugg förrän söndag. känns otroligt bra, och att jag ska mysa med ebba ikväll är ännu bättre.
imorn fyller min älskade bror år så jag ska upp och sjunga, även hämta kameran i stallet.
hörs!

en stilla bön om lugn igen

att inte ha kunnat skriva på vad som känns en evighet känns inte bra. jag har knappt suttit vid datorn på hela veckan och när jag nu har ''tid'' till det så pluggar jag. vad är det för sätt?
många konstiga tankar har varit uppe och flugit i mitt huvud och det ska jag dela med mig av någon dag när jag faktiskt har tid.
tänker inte lägga upp ett inlägg om vad jag gjort i detalj utan jag ska bara berätta att jag har gått i skolan, tränat, musikat och pluggat. inte en lugn stund. men det kostar på att ligga på topp som man säger.
ska återgå till min självbiografi om Bella Swan som alla som läst twilight vet vem det är, sen sova.
puss


sportig vovve

hårt,skoningslöst och tungt

''hon lade sig i soffan och kände tröttheten komma över henne. mtv på tvn, ett relativt stort leende på läpparna. sen kom tankarna ikapp henne. smärtan tilltog och hon kurade ihop sig i samma takt som hålet i bröstet ökade. hon bet ihop för att inte börja skrika eller gråta. hon undrade en tyst tanke när detta skulle sluta''

jag har fått för mig att börja mina inlägg med små noveller, vad sägs? det är skönt att skriva av sig ibland. men ni ska inte tro att mina inledningar alltid är sanna, jag är lite påhittig. och inte minst tankfull efter en halvtimmes promenad till stallet. då har jag hunnit tänka mycket.
som sagt, jag gick till stallet förut. egentligen borde jag kanske ha stannat där, men jag är en riktig pluggis så jag måste plugga till allt som ska komma och ske under två-tre veckor nu.
gårdagen var lyckad. ett träningspass, en shopping runda med lite klädköp och presentköp till min bror. sen inte minst kvällen blev helt okej. ebba,ebba,jag och karin gick en trevlig promenad och träffade på bl.a jakob och simon. trots mina bortdomnade fötter hade jag mycket trevligt.
nu ska jag sätta mig med kemi. hörs


mellan äkta och falsk, mellan sanning och lögn. vi är idioter.

det är bara att andas

''ett mörkt, tyst rum. hon fryser så mycket att hon skakar. är det verkligen okej att vara såhär, är det normalt? mörkret har lagt sig för länge sedan och hon tittar in i det mörka rummet och urskiljer sängen. den känns väldigt frestande..''

jo, jag är helt sjukt trött. och jag fryser nåt kopiöst på ett konstigt sätt. kan inte riktigt urskilja.
ett irriterande sätt iallafall. känns halvfebrig samtidigt som det antagligen är trötthet eftersom min ögonlock snart går ihop.
har iallafall haft en helt okej dag i skolan. spanskan gick bra, matten gick bra och rida gick bättre än i onsdags. tror egentligen inte att någon direkt bryr sig..men iallafall. jag har sett new moon med mamma och pappa ikväll. jag behövde en hemmakväll med edward, bella och jake kände jag. nu ska jag strax lägga mig och drömma sköna drömmar efter att jag lagt upp söta bilder. puss


lucas och robil, kärlek


puss ebba, jag är redo med ett peace tecken


en specialare med viga fingrar, daniel fälton min vän


aa, benji

who's gonna be there forever?

rise to the occasion - Kurt Nilsen = en mycket bra låt jag lärt mig på gitarr. för min bästis skull.
och bara för min egen skull har jag tränat,pluggat och tvättat idag. riktigt ambitiöst gjort och jag har tyvärr inte mycket att säga idag. hade inte ens en rolig inledning till inlägget. är helt enkelt för trött och tänker bara nämna att jag träffade nicke på gymmet som jag helt ärligt inte har träffat på evigheter.
nu..ska jag bara undra ifall någon vet om någon billig, okej replokal nånstans? jag, eller vi, är i stort behov av en. bara att kommentera mejladress isåfall.
nej nu är klockan mycket, strax dags att pussa på kudden. hörs


jag är bäst på att rita, jag vet

så mycket man kan göra och borde och vill

trötthet är bland det jobbigaste som finns. känner mig helt utslagen och ändå har jag inte ansträngt mig allför mycket idag, bara pluggat lite matte. och bara för det ska jag sätta mig och plugga mer matte och lite konsthistoria för jag tycker verkligen det är så kul.
observera ironin. och imorn ska jag till eber och ''prova på''. det börjar närma sig.
ska sätta planerna i verket, vi hörs.


allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort.

we'll carry on

''när de gått av bussen och var och en var påväg hem till sig ryste hon till. vinterkvällen var kall och snön föll igen, trots att det redan låg minst 20 cm snö på marken. hon suckar och tänker en stilla tanke om lycka innan hon ökar på stegen för att snabbare komma in i värmen''

jag tycker om historier. speciellt sådana som är någolunda sanna! och jag ska berätta att jag faktiskt tog en annan buss hem idag med matilda så jag fick gå fem minuter mer än nödvändigt. jag är glad än då! helt ärligt så är det ett bra tankflödarsätt att gå för mig. trots snön tyckte jag inte det var allt för fel.
skoldagen har varit helt okej och fullspäckad med information och roligheter. är helt såld på min klass, de är bäst.
första körgången för i år också, och nu är jag trött. tyvärr måste jag plugga lite innan jag får sova.
imorn blir det till att träna lite, nu ska cpknäet bli friskt! hörs


för jag saknar my boys <3

jag tankar nya tankar

observera att jag inte har stavat fel i rubriken, man kan tanka med nya tankar. tänka på ett annat sätt.
min kväll har inte börjat..jättebra. jag kände mig lite obekväm i sällskapet på nedervåningen när det började bli invecklat om dildos och kukar. nu hoppas jag att ebb o ebb är påväg hit så min rastlöshet inte går över styr, då blir det inte kul.
annars sitter jag och nyser, dricker cola och äter godis. en riktigt tjockis. om det inte vore för knäet hade jag velat ta en långpromenad.
nej nu ska jag sluta inlägget, med ett SKÅL! hörs


leka lite med webcameran jao

in your eyes i'd like to stay

''hon stirrar ut genom fönstret. snön ligger fortfarande kvar på marken, men kylan börjar avta. hon funderar på hur hon ska göra med sina naglar innan det kommer en massa folk..''

bra inledningstext va? absolut. lite saga, lite sanning. jag fick ''utegångsförbud @ night'' ikväll för att jag missade sista bussen igår. faktiskt, lyckades jag smälta min mor med en blomma och ett förlåt kort. dock, blir det ingen utekväll. ebba och ebba kommer antagligen hit men somsagt, måste jag stanna inne. ett klokt val för mitt knä också.
nu ska jag strax byta om men innan dess göra en akustisk cover utav thinking of you och fixa naglarna.
puss


i smell something good

so lucky, so strong

''jag sa aldrig tack för det..nu kommer jag aldrig ha chansen''

må änglarna leda dig in. fina låten i datorn som jag lyssnar på. hear you me - jimmy eat world.
iallafall, jag har kanske inte allt för mycket att skriva men några rader ska jag allt kunna få ner.
en dag som har gått relativt snabbt. allt är klart i ämnena, jag börjar första veckan på terminen med att glida. det känns helt okej. det som inte är okej är att jag inte kunde rida idag pga mitt äckliga knä som bestämde sig för att smälla idag på idrotten. menmen, jag får helt enkelt skylla mig själv.
nu ska jag fortsätta att laga mat och sedan dra mig bort till ebba. hörs

i hate this part right here

''när klockan slår tolv bryts förvandlingen''. citat ur askungen. mitt citat för kvällen är ''klockan halv tio är det dags för sängen''.

jo, sant så sant. jag ska lägga mig i tid ikväll. trots att jag är sugen på att sitta uppe halva natten och glo på film. men icke, jag ska vara i racketstadion klockan åtta och ha idrott. det är fel. så fel det går att bli. man borde börja nio iallafall.
skola till fyra idag, träning och nu sitter jag framför tvn och kollar på you,me and dupree och dricker te. jag har myskväll på en torsdag.
annars börjar kylan avta, det är fredag imorn och jag ska rida lilla hästen. hörs


min cp bästa vän<3


som så många gånger förr

efter en lång dag i skolan var en promenad med hunden riktigt skönt! musik i öronen och tankarna flödar och försvinner. är alltid lycklig när jag kommer hem ifrån dessa, helt underbart.
och skolan har kommit igång för fullt. konsthistoria, matte, svenska, hemkunskap osvosv. och trots det så känns det faktist inte speciellt jobbigt.
nu sitter jag uppkrupen i soffan, lyssnar på musik och väntar på att min bror för en tur till maxi! det var han som frågade för en gång skull. kul med lite kvalitets tid.
senare ska jag till stallet och rida lite häst. hörs!


det är tomma ord som fastnar

förstör inga minnen

skolan har börjat, och jag är redan i full gång med allt. har redan hunnit planera in en och annan sak. dock gör allt detta mig väldigt trött och jag känner att det var en väldig tur att vi slutade tio över tolv idag, annars hade jag antagligen varit ännu tröttare.
jag ska inte dra ut på dethär, ska bara säga att jag älskar min bästa klass och att det var otroligt skönt att träffa dem igen. nu ska jag strax lägga mig och sova, försöka inte stressa upp mig över den kommande terminen.
puss


stor och tuff och hård

ett..ganska onödigt inlägg.
men jag hade en mysig kväll med new moon, gitarr och familje geni tillsammans med pojkar!
melissa horn och prat med folk har gjort natten ännu bättre så nu ska jag somna in och drömma vackra drömmar så jag är pigg och fräsch imorn.
sov gott


kalla dagar

jo det är något extremt kallt, antagligen inte bara jag som märkt. så under hela förmiddagen har vi kämpat med att kokat snö osv osv för att få vatten till hästarna. det är när man inte längre har tillgång till vatten i kranarna som man förstår hur bekvämt vi faktist har det. vattnet kom iallafall igång hyfsat så vi behövde inte koka upp alla snö.
trots kylan tyckte jag det var skönt att komma upp imorse. gick egentligen upp helt i onödan men just idag spelade det faktist ingen roll. nu ska jag ha lite twilight maraton och planera lite mys inför kvällen. puss


23.25

för att göra ett kanske..lite mer intressant inlägg så är jag hemma ifrån skrattmakaren ebba och kommer antagligen ha träningsvärk i magen imorn.
en skrattdag var riktigt behövande och nu sitter jag och funderar på vart jag ska börja söka sommarjobb. kan man gå genom hela stan och fråga? jag ska nog göra det iallafall. kommer ta sin lilla tid men pengar är attraktivt.
nu ska jag alldeles strax gå upp ur sängen och ta på mig något skönt, sen lägga mig igen. har faktist planerat en hyfsat tidig säng gång ikväll. måste börja avvänja mig. iallafall, vi hörs!


jag saknar ord, jag saknar tankar. de jag har är gamla

coming up only to show you wrong

att sitta hos ebba är ett det optimala. det borde alla få göra.
hon kan göra fruktsallad dendär tjejen, och jag är sämst på att skala apelsiner. nu vet ni, och borde absolut anteckna.
och sen ska ni bara veta att ebba inte har nån PER-ÅKE. ytterligare intressant fakta.
nej, inlägget är inte intressant. bara bilderna som kommer va. puss


konstig, men väldigt sann kärlek<3


en enda ambition

jag känner starkt att ångesten börjar komma krypandes. min sista termin på prolympia, med min underbara klass, i grundskolan..fyra dagar kvar tills sista terminen -som antagligen kommer gå så otroligt fort- börjar. helsjukt.
och eftersom terminen börjar snart, borde jag ha börjat lägga mig åtmistone lite tidigare än jag gjort..men det har jag inte gjort. och jag har en skriv uppgift som jag egentligen måste börja med. tycker det är bra gjort att kunna lägga allt arbete åt sidan när man har lov. dock kommer verkligheten ifatt så småningom.
dagen spenderades i stallet med mys, fick rida på den stora hästen och jag har korta ben. går inte ihop sig i dressyr. imorn ska jag försöka komma upp lite tidigare, observera försöka. puss


jag har varit kär, men där jag är finns inget hjärta att ge bort.

en frusen natt med ett varmt hjärta

tro det eller ej, rubriken har en betydelse. och denna gång en djup och meningsfull betydelse.
jag var nämligen på middag med familjen idag hos gamla vänner. obserervera gamla. vi har inte träffat dem på ett tag p.g.a att en son i familjen blivit handikappad på ett brutalt sätt. han kan inte prata, han är förlamad, han är blind och kan knappt uttrycka sig om vad han vill och inte. det är sjukt hemskt, men trots att det är som det är så blev han väldigt glad när vi kom och att han faktist kom ihåg mig. det måste jag säga kändes bra. men nu ska jag inte bli för ingående. det jag skulle vilja ha sagt med detta är att man ska ta vara på den tid och det liv man har, för en dag kan allt raseras. ha det i åtanke.
jag har iallafall bäddat med mitt nya täcke och ska sova gott med det inatt, puss

aldrig rätt tid, aldrig rätt plats

du som alltid har försvarat idioter. en mycket bra låt på spellistan. och det drar genast till att det bara är ynka två månader och fyra (fem) dagar kvar till kent!! inga sura miner här inte, bara min far som har pms.
jag har varit och shoppat idag, lyckades få med mig en vanlig svart tshirt, ett svart linne med tryck, en blå kofta, en rosa halv..lång tröja (?) och en ring hem! riktigt nöjd och det var skönt med lite nytt och fräscht i garderoben. en myskväll hos ebba var jag också värd, böghög i sängen är aldrig fel. och jag fick dessutom lite promenad emellan husen också, bra för mig!
överväger att lägga mig, vore väldigt bra att börja vända tillbaka dygnet denhär veckan. man kan inte gärna sitta uppe till tre och sova till ett när man ska gå i skolan. menmen, hörs!

till min världsbästa

tillägnar ebba ett inlägg för att hon är en så otroligt bra person. den bästa faktist. jag älskar dig min vän och kolla nu på hennes blogg!
ebbsvensson.devote.se

puss


du och jag<3

hello deceptacon!

robbie williams comeback på tv, varför inte? efter en dag med massor mat och spel hos mormor med kusinerna och efter pulka åkning med jocke,nicke och linda kändes en liten konsert med robbie bra.
tror jag åkte pulka för första gången på två år och det kändes otroligt bra. inser ni hur jobbigt det är att springa uppför backen 100 gånger? nej, jag tror inte det. jag ser fram emot en varm dusch och krypa ner i sängen snart.
men innan det ska jag berätta, att skolan börjar om en vecka. lovet har gått fort men det har varit välbehövligt och riktigt skönt. har sovit mycket och inte bränt ut mig allför mycket. fast trots att det är skönt med lov så saknar jag min bästa klass och vårat sista halvår tillsammans, i'm looking forward to it!
nej, nu ska det bjudas på en chill bild med gröt, vi hörs!


ibland gör man rätt, ibland gör man fel, lev med det.

upp och ner, ner och upp

jag måste bara säga..ett lyckat nyår blev det. och gott nytt år!
jag, anna, ebba och ebba hos ebba, hos mig och sen till ebba igen. ramla i backen två gånger och dog av skratt många gånger. tack för kvällen tjejer!
nu..sitter jag i köket med ett glas vatten, fryser och funderar på om jag verkligen ska ta tag i det nyttiga livet idag eller vänta med det tills imorn. är riktigt sugen på choklad.
iallfall, nu är dett nytt år och allt och jag tänker faktist alldeles strax lägga mig framför en film och mysa bort resten av kvällen så jag är 100 % redo att ha lekar med barnen imorn. känns bra. njut av bilderna från nyårsfirandet så hörs vi. puss


jag, ebba, anna <3


puss min bästa


skål


så kan det gå om inte haspen är på


puss flickor <3


RSS 2.0