livet är människans bästa tid

krunegård i öronen, ebba i datorn, nyårsplanerna har löst sig och lördag är det jag längtar till mest. jag mår bra. jag lovar, det gör jag.
men en sak har jag tänkt på. jag ser en stor strand med palmer i kanten. ett turkost hav med små kluckande vågor. alldeles tyst, förutom vågornas skvalpande. rysning.
hur mycket jag än tycker om min jacka och att det är kallt, så längtar jag till sommaren. för just nu är det lite för kallt. 10 minus är..snäppet för kallt. fem minus räcker gott och väl. men sommaren. värme, ljuset, friheten, allt! vore absolut inte fel, tror inte att någon är emot mig.
nej, snart måste jag sova och ladda upp batterierna inför imorn. sov gott


do you know me at all?

känner du mig alls? lurad..bedragen..totalt blåst..? är det vad jag har blivit..under ett tag? jag känner ingenting just  nu faktist. ska glömma. ska gå vidare och få en större inblick av livet och dess härligheter. vidga mina vyer lite. efter nyår, ska mitt liv bli..nytt! känner redan exalteringen att sätta igång.
iallafall..så trodde jag att jag hade fått virus i datorn, och jag har varit..knäpp så jag har lyckats ta bort ett virus program, är jag lyckad? det fanns iallafall inget virus i datorn men ett virusprogram ska ändå fixas.
nyår börjar närma sig och det känns mycket mycket bra faktist, är jättepepp! och att jag efter nyår ska påbörja mitt nya liv är ännu bättre. trots tråkiga besked så känns det jättejätte bra och jag kan lägga mig med näsan i boken och känna mig bra till mods. det enda som fattas nu är nicce, olle, oscar, olle och pontus. jag behöver en kväll med dessa underbara själar. faktist. menmen, nu blir det säng! hörs


ska vi vandra till världens ände?


julafton

dopparedagen idag säger man väl? vädret är kanonfint och det var väldigt mysigt ute i stallet må jag säga, trots den ofrivilliga avsittningen och ett ''helvete''. jag var något i min egen värld och helt lost med balansen där, jag menar (till hästfolk) vem ramlar av i en kadrilj? det är inte många, men lekar lyckas jag hålla mig kvar på. he-he. tomten kom somsagt med en inte speciellt snygg och ofrivillig avsittning på morgonen, hoppas att han kommer med något mer fint senar under dagen! nu ska jag snygga till mig lite innan jul lunchen ska äga rum här i huset. imorn kommer det ytterligare inlägg och bilder ifall jag nu får något i julklapp, jag kanske inte har varit tillräckligt snäll under året. god jul allihopa, ha en underbar julafton med familj och släkt. puss


dan före dopparedan

precis som rubriken lyder, det är julafton imorgon! helt galet fort har terminen gått måste jag säga, och fortare har denna första halva vecka på jullovet. snön har legat i snart en vecka också. tyvärr så har jag inte kommit ut till någon backe för pulkaåkning än för det blev inget av igår tyvärr, men snart ni! kanske att mina kusinbarn vill åka med mig på lördag, jag kan alltid hoppas.
dessutom har jag tränat både igår och idag, afro power dance idag kändes mycket mycket bra. kan alltså med gott samvete äta lite gott i jul. och antagligen kommer jag träna lite efter jul också, för detta måste göras om!
nu ska jag ner och mysa med familjen, klä julgranen osv. kanske hörs senare ikväll! puss och kram

gravity is letting go of me tonight

jag flyger så högt att gravitationen släppt taget. låter det trovärdigt? nej. jag är extremt rastlös och min granne med en fot går utanför fönstret. vet ni vad han sa till mig i somras? ''ja du ida..det är bättre med två fötter än en!'' vad observant han är, det kunde jag absolut inte räkna ut själv. visste inte att han kunde gå på protesen nu heller, så nyhet för idag!
jag träffade frida idag också, det var absolut välbehövligt och jag skulle vilja ägna en tanke till henne för att hon är stark. i annat fall så är dagen kall och mysig, det enda som fattas är pojken. på tal om pojke ska jag träffa tre imorn! olle, nicke och jocke. inte ett dugg fel, och det blir pulka åkning osv. jag längtar och nu ska jag fortsätta sitta och vara en nolifer på msn och kanske sjunga en sång. puss

23,01

har man inget att göra och vill inte lägga sig än, så kan man alltid fördriva tid med ett litet test om året 2009. ska kanske lägga in en och annan bild från ikväll också, var riktigt mys med en girlsnight tycker jag. nu är det markus krunegård som hjälper mig genom natten. jag älskar honom. vi var busiga ikväll så jag varnar känsliga tittare. dock..var varma mackor och choklad m grädde extremt gott. vi hörs närmre jul och njuuut av de snygga bilderna och testet.


kan lätt bli porrigt när man lagar varma mackor<3


mums *


sexigt värre<3



ÅRET.

Hur har året nollnio varit för dig? - helt okej
Bättre än förra året?  - ja, mycket
Någonting du aldrig kommer glömma nollnio? våren, framför allt.
Har du flyttat under år nollnio? - nej, bor på samma ställe som jag gjort i 15 år.
Har du hittat en ny låt som du älskar? - flera stycken faktist
Isåfall vilken? - idioter - kent, smutser - kristian anttila, den som dör får se - markus krunegård mf.
Har du druckit alkohol? - ja det har hänt
Har du kysst en främling? - kan hända..

KÄRLEK.

Hur har din kärlek varit nollnio? - den har varit bra och hemsk
Har du varit kär? - ja..
Har du sagt jag älskar dig till någon? - ja det med
Har någon sagt jag älskar dig till dig? ja..
Har du haft ett hemligt förhållande? - nej, sånt skit!

SORG&HÄMND.

Har någon i din närhet tagit självmord? - nej!
Har någon i din släkt avlidit? - nej, inte i år.
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - nej, inte på riktigt
Varit i slagsmål? - nej, undviks
 
PERSONLIGT.

Har du gjort någonting du ångrar? - ja absolut.
Isåfall vad? - inget jag tar offentligt.
Har du skämt ut dig? alltför många gånger.

Har du ljugit för en vän? - någon vit lögn krävs ibland..
Har du varit ute en hel natt? - nae..jag sover iallafall halva nätterna.
Har du blivit tagen av polisen?  - nej,
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - yesbox
Har du sovit i samma säng med ngn i samma kön? - alltid

SKOLAN&FRITIDEN.

Vilken skola går du på? prolympia
Har någon varit elak mot dig i skolan?-  oja, varje dag. jag älskar dom<3
Hatar du ngn på din skola? -  jag känner knappt folket längre?
Har du gjort ngt framsteg? -  det tycker jag absolut!
Haft alla rätt på ett prov? - vet inte, nästan iallafall

VÄNSKAP.

Har du träffat nya vänner? -  ja
Har du förlorat en vän? -  det har jag, vet inte om jag är glad eller ledsen för det.
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? -
ja

Har du gått bakom ryggen på en vän? - nej,
Har du ljugit för en bästavän? - nej
Har du haft en relation med en vän? - nej, inte i år
Har du många killkompisar? - jadå,



söndag är jag kär

söndag som började med försovning och vandring till stallet i snön. låter kanske bra, men det var sådär. var på tok för jobbigt att gå upp tio över sju, men jag tycker ändå att förmiddagen gått relativt snabbt och nu har jag varit hemma i värmen i två timmar iallafall.
har inte riktigt vant mig vid tanken av att det är lov än, känns för bra för att vara sant! jag kan ju bara gå och lägga mig när jag vill, speciellt efter en kväll med lilljul och sen en alldeles för tidig morgon. jag ska ta mitt eget råd strax innan eve,ebba och felle tittar förbi ikväll. imorgon ska jag träffa min underbara frida också, i love life! hörs

när det äntligen är över

jo när det hemska tar slut, då känns det bra. eller? jo så är det. och om vi skulle säga att skolan är hemsk, så har faktist något hemskt slutat. första dagen på jullovet var riktigt kylig. stackars små barn som fryser om händerna..inte okej. iallafall så har dagen i sig varit helt okej, rätt så mys! såg på grinchen ett tag, så bäst! den stulna julen.
iallafall, nu fixar jag mig inför lilljul ikväll, lite julmat känns inte fel! och mysigt att träffa de gamla goda vännerna igen, absolut! sen kommer oscar och jag antagligen spela lite fint också.
kommer en outfitbild på en glad ida också, ha det bra, jag ska upp tidigt som sjutton imorgon. hörs


jag kan inte skilja på om jag vill va med dig.


snön ligger vit på taken..endast tomten är vaken

hejdär! här sitter jag i vinterkvällen och njuter av jullov. att sjunga kändes bra, gav mig en kick och ytterligare..ska jag säga glädje? inför jullovet. dock sorgligt att det nu bara är en termin kvar med den mest underbara klassen..det känns hemskt. tror inte jag är den enda som känner likadant.
okej, åter till nuet. dagen har iallafall varit bra trots att det inte blev något rida av, inte okej. men det var iallafall för kallt för att jag skulle kunnat rida ordentligt så är det ödet som spökar igen? kanske vem vet..
blir ändå lite avundsjuk på hg och gänget som åker ut till hgs land och myser hela helgen med pulka och grejjer.. man blir lite sugen, men imorn ska jag på lilljul med gamla gänget, och vara i stallet lite, så jag klagar inte på min helg för den kommer bli helmys.
nej, nu ska jag inte dra ut på tiden. vi hörs!


bilden var tvungen för att jag inte kommer träffa my dearest classmates på tre veckor.
lucas och jakob, linus i bakgrund<3

glada dagar det här

kände för en ny blogg, blev trött på den gamla. men det är fortfarande samma gamla ida!
just nu sitter ebba här och vi taggar inför jullovet som snart ska bli, känns riktigt bra faktist.
senare blir det stall och lite sånt. vi hörs närmre jul!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0